ПРВИОТ РОДЕНДЕН на Стопанската Комора за Енергетика на Македонија 18.09.2019

Обележан првиот роденден на Стопанската Комора за Енергетика на Македонија на 18.09.2019 година во Ресторан ГРАДИНА На компаниите и граѓаните

Read more

Именуван нов Вице-Претседсател за Данска да ја претставува Стопанската Комора за Енергетика на Македонија

ДАНСКА – како земја веќе подолго време има одлична соработка со Стопанската Комора за Енергетика на Македонија. На денешен ден

Read more

Претседателот Манасков Ѓорѓи во О.О.У. Димитар Поп Георгиев – Беровски од Општина Ѓорче Петров додели благодарница

Успешна енергетска соработка со Основното Училиште О.О.У. Димитар Поп Георгиев – Беровски од Општина Ѓорче Петров и доделена БЛАГОДАРАНИЦА на

Read more

ЕНЕРГЕТСКА ТРИБИНА ВО ,, ОПШТИНА ВЕВЧАНИ,, 16.10.2019

ЕНЕРГЕТСКА ТРИБИНА ВО ,, ОПШТИНА ВЕВЧАНИ ,, … 16.10.2019 Ги покануваме сите членови и компании од Стопанската Комора за Енергетика

Read more
Translate »