Именуван нов Вице-Претседсател за Данска да ја претставува Стопанската Комора за Енергетика на Македонија

ДАНСКА – како земја веќе подолго време има одлична соработка со Стопанската Комора за Енергетика на Македонија. На денешен ден

Read more

ПРВА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА 2016

Во Хотел Буши на 29.11.2017 година се одржа ПРВАТА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА на која присуствуваа компании и

Read more

Закони, правилници и обрасци

ПРИСТАПНИЦА – СТОПАНСКАТА КОМОРА ЗА ЕНЕРГЕТИКА НА МАКЕДОНИЈА ЗАКОН ЗА ЕНЕРГЕТИКА ОБРАЗЕЦ БСП – 2   (БАРАЊЕ ЗА СОГЛАСНОСТ ЗА ПРИКЛУЧУВАЊЕ

Read more
Translate »