Именуван нов Вице-Претседсател за Данска да ја претставува Стопанската Комора за Енергетика на Македонија

ДАНСКА – како земја веќе подолго време има одлична соработка со Стопанската Комора за Енергетика на Македонија. На денешен ден

Read more

ЕНЕРГЕТСКА ТРИБИНА ВО ,, ОПШТИНА ВЕВЧАНИ,, 16.10.2019

ЕНЕРГЕТСКА ТРИБИНА ВО ,, ОПШТИНА ВЕВЧАНИ ,, … 16.10.2019 Ги покануваме сите членови и компании од Стопанската Комора за Енергетика

Read more

КОНЕЧНО : Пуштена е повластена премиум тарифа за фотоволтаични централи

Со новиот закон за енергетика, македонските домаќинства можат да произведуваат електрична енергија од сонце и да ја користат за сопствени

Read more
Translate »