ПРВИОТ РОДЕНДЕН на Стопанската Комора за Енергетика на Македонија 18.09.2019

Обележан првиот роденден на Стопанската Комора за Енергетика на Македонија на 18.09.2019 година во Ресторан ГРАДИНА На компаниите и граѓаните

Read more

Претседателот Манасков Ѓорѓи во О.О.У. Димитар Поп Георгиев – Беровски од Општина Ѓорче Петров додели благодарница

Успешна енергетска соработка со Основното Училиште О.О.У. Димитар Поп Георгиев – Беровски од Општина Ѓорче Петров и доделена БЛАГОДАРАНИЦА на

Read more

ЕНЕРГЕТСКА ТРИБИНА ВО ,, ОПШТИНА ВЕВЧАНИ,, 16.10.2019

ЕНЕРГЕТСКА ТРИБИНА ВО ,, ОПШТИНА ВЕВЧАНИ ,, … 16.10.2019 Ги покануваме сите членови и компании од Стопанската Комора за Енергетика

Read more

ПРВА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА 2016

Во Хотел Буши на 29.11.2017 година се одржа ПРВАТА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА на која присуствуваа компании и

Read more

ВТОРА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА 2017

На 29.11.2017 година се одржа ВТОРАТА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА во Хотел Континентал во Скопје. Конференцијата беше организирана

Read more

Обновливите извори и ефикасност – Трета Mеѓународна Kонференција за Енергетика

На 28 ноември во хотел „Континентал“, во организација на Стопанската комора за енергетика на Македонија и „Технички Консалтинг“ се одржа

Read more
Translate »