ПРВА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА 2016

Во Хотел Буши на 29.11.2017 година се одржа ПРВАТА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА на која присуствуваа компании и

Read more

ВТОРА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА 2017

На 29.11.2017 година се одржа ВТОРАТА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА во Хотел Континентал во Скопје. Конференцијата беше организирана

Read more

Обновливите извори и ефикасност – Трета Mеѓународна Kонференција за Енергетика

На 28 ноември во хотел „Континентал“, во организација на Стопанската комора за енергетика на Македонија и „Технички Консалтинг“ се одржа

Read more
Translate »