Сертифицирање на наставници и училишта – О.О.У. Димитар Поп Георгиев Беровски – 15.01.2020 – Општина Ѓорче Петров

15.01.2020 – СЕРТИФИЦИРАЊЕ НА НАСТАВНИЦИ – Првата ЕНЕРГЕТСКА ОБУКА во 2020 година почна во О.О.У. Димитар Поп Георгиев – Беровски

Read more

Претседателот Манасков Ѓорѓи во О.О.У. Димитар Поп Георгиев – Беровски од Општина Ѓорче Петров додели благодарница

Успешна енергетска соработка со Основното Училиште О.О.У. Димитар Поп Георгиев – Беровски од Општина Ѓорче Петров и доделена БЛАГОДАРАНИЦА на

Read more

ЕНЕРГЕТСКА ТРИБИНА ВО ,, ОПШТИНА ВЕВЧАНИ,, 16.10.2019

ЕНЕРГЕТСКА ТРИБИНА ВО ,, ОПШТИНА ВЕВЧАНИ ,, … 16.10.2019 Ги покануваме сите членови и компании од Стопанската Комора за Енергетика

Read more
Translate »