ВТОРА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА 2017

На 29.11.2017 година се одржа ВТОРАТА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА во Хотел Континентал во Скопје.

Конференцијата беше организирана од СТОПАНСКАТА КОМОРА ЗА ЕНЕРГЕТИКА НА МАКЕДОНИЈА и компаниите МАНАСКОВ ДООЕЛ и ТЕХНИЧКИ КОНСАЛТИНГ Скопје.

Напишете коментар

Translate »