Одржана обука за грантови по енергетика

ОГРОМЕН ИНТЕРЕС и одржана обука за ГРАНДОВИ ВО ЕНЕРГЕТИКА до 75% поврат на финансии преку ИПАРД програма организирана заедно со г.дин МАНАСКОВ Ѓорѓи и г.дин Кирил Тодоров во просториите на СОЈУЗ НА СТОПАНСКИ КОМОРИ. Сите заинтересирани правни и физички лица кои сакаат да аплицираат и инвестираат во енергетика сега е момент да се јават во просториите на ,,МАНАСКОВ,, д.о.о.е.л. - СКОПЈЕ

Напишете коментар

Translate »