ПРВА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА 2016

Во Хотел Буши на 29.11.2017 година се одржа ПРВАТА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА на која присуствуваа компании и граѓани од цел Свет.

Конференцијата беше организирана од компанијата МАНАСКОВ ДООЕЛ и ТЕХНИЧКИ КОНСАЛТИНГ - СКОПЈЕ

Напишете коментар

Translate »