ЕНЕРГЕТСКА ТРИБИНА ВО ,, ОПШТИНА ВЕВЧАНИ,, 16.10.2019

ЕНЕРГЕТСКА ТРИБИНА ВО ,, ОПШТИНА ВЕВЧАНИ ,, ... 16.10.2019
Ги покануваме сите членови и компании од Стопанската Комора за Енергетика во Македонија, како и заинтересирани граѓани и компании кои имаат можност и интерес да дојдат на енергетската трибина која ќе се одржи во зградата на Општина Вевчани заедно со Градоначалникот г-дин Сашо Јанкоски и Претседателот на комората г-дин Ѓорѓи Манасков - со почеток од 17 часот на 16.10.2019.
Компаниите и граѓаните ќе бидат информирани за сите нови случувања во енергетскиот сектор, како и за инвестирање во обновливи извори, фотоволтаици, хидроцентрали, ГРАНТОВИ, ИПАРД, ПРЕМИУМ ТАРИФИ, ОТКУП И ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА, ПРОБЛЕМИ СО ПРИКЛУЧОЦИ, ДИСТРИБУЦИЈА, ОБУКИ И СЕРТИФИЦИРАЊЕ ВО ЕНЕРГЕТИКА и слично.

ЦЕЛТА Е : Да му се помогне на секој граѓанин или компанија кои имаат проблем во енергетиката или сакаат да инвестираат .

Влезот е бесплатен и е ограничен.

Ги молиме сите заинтересирани да се пријават на емаил : manaskov@gmail.com или на 070 996 887.
Сите Ваши ОДГОВОРИ може да ги добиете на самата трибина.
01.10.2019

Translate »