Зачлени се

Тука можете да аплицирате за членство во СКЕМ преку нашата веб страна во неколку лесни чекори.

 • Прво, превземете го документот за зачленување тука.
 • Испечатете го и пополнете ги бараните полиња читко.
 • Скенирајте или фотографирајте го пополнетиот документ
 • Внесете го вашето полно име и E-Mail адреса
 • Кликнете на полето "Choose File" и најдете го вашиот документ.
 • Кликнете на "Испрати".  Матичен број на фирмата:
  Даночен број на фирмата:
  Потврда за успешна изведената процедура ќе ви биде испратена на вашата E-Mail адреса набрзо.

  Translate »