Претседателот Манасков Ѓорѓи во О.О.У. Димитар Поп Георгиев – Беровски од Општина Ѓорче Петров додели благодарница

Успешна енергетска соработка со Основното Училиште О.О.У. Димитар Поп Георгиев – Беровски од Општина Ѓорче Петров и доделена БЛАГОДАРАНИЦА на

Read more
Translate »